NAJAVA: „SKIDANJE MASKI“ I „PREŠUĆIVANI ZLOČIN“ – PROMOCIJA U SISKU

U organizaciji Europske akademije Banjalučke biskupije i udruge prognanih Banjalučana „Nazaret“ iz Zagreba, u utorak 13. rujna 2016., s početkom u 19,30 sati u prostorijama  biskupijskog ordinarijata Sisačke biskupije biti će organizirano predstavljanje knjiga „Ljubav. Sila. Domišljatost. Skidanje maski“ (drugo izdanje)  i „Prešućivani zločin“, čiji je izdavač Europska akademija Banjalučke biskupije.

Bit će to prilika da se  građani Siska, napose mnogi prognanici s područja banjalučke regije, koji su se nastanili u okolici Siska, Petrinje, Vojnića i drugih mjesta pobliže upoznaju sa sadržajem ovih knjiga, koje govore o tragediji i zločinima koji su učinjeni, prije dvadeset i više godina, nad hrvatskim katoličkim pukom i drugim stanovnicima Banja Luke i okolice.

O knjigama će govoriti i predstaviti ih sisačkoj javnosti akademik, dr. Zlatko Kramarić, generalni konzul RH u Banja Luci, Gordana Katana, novinarka i stalna dopisnica sarajevskog Oslobođenja iz Banja Luke, Erdo Katana novinar RFE (Radio Slobodna Europa), Jacinta Laštro, predsjednica udruge „Nazaret“, Frano Piplović, voditelj studija Europske akademije i glavni urednik ovih izdanja te biskup Banjalučke biskupije dr. Franjo Komarica.

TABB

Comments are closed.